nieuwjaarskraam voor Poço de Jacó € 519,35

2014, zaterdag 14 januari. Utrecht. Nieuwjaarskraam in de s’ Jacoblaan, voor de zevende keer! De opbrengst is voor Poço de Jacó, de basisschool in een arme buitenwijk in Juazeiro do Norte, NO Brazilië.

De opbrengst:
– Extra giften uit de s’ Jacoblaan
€ 200 voor de kerstviering 2013
– De opbrengst van de nieuwjaarskraam s’ Jacoblaan 2013
€ 319,35 voor kerstviering  2014 op Poço de Jacó en spel- en leermiddelen.

De initiatiefneemster: “De opkomst was weer groot, het bleef droog en was wederom heel erg gezellig. Een aantal mensen was zelfs extra op tijd van hun vakantieadres weg gegaan om op tijd te zijn voor de kraam met vuurkorf, warme chocolademelk, glühwein en broodjes knakworst.

We krijgen er steeds meer handigheid in, nu ook weer hulp van een paar buren en kinderen bij het opbouwen en opruimen. De kinderen wisselden elkaar af achter de bar voor de verkoop, dat ging helemaal vanzelf en goed. Een aantal buren én kinderen maakten voor de verkoop heerlijke taart, cake, zakjes popcorn en soep. Verder hadden we nog wat kleine ‘grabbelcadeautjes’ voor de verkoop. Het is leuk om er elk jaar iets nieuws bij te hebben. Het vuurwerkshowtje was een leuke afsluiting.

Kortom : weer een gezellig begin van het nieuwe jaar in de s’ Jacoblaan en met de gulle gaven uit de straat heeft, via stichting Toekomst Braziliaanse Jeugd, de basisschool Poço de Jacó weer wat extra te besteden dit jaar.

Lees meer onder DONATIES, donaties en acties NL

 

 

 

No comments yet

Plaats een reactie!