Wilt u ons ondersteunen?

De stichting Toekomst Braziliaanse Jeugd bestaat dankzij uw ondersteuning. 
U kunt de stichting ondersteunen op meerdere manieren:
– een (eenmalige) donatie
– een periodieke overschrijving
– een donatie-actie, bijvoorbeeld via een cadeautip bij een feest
– een nalatenschap.

Periodieke donatie. Via een automatische periodieke overschrijving kunt u ons structureel ondersteunen. Dit kan zowel een maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse overschrijving zijn. Deze dient u zelf in te stellen, waardoor u zelf de leiding houdt. Wij werken niet met automatische incasso vanwege de extra kosten die hieraan verbonden zijn.

Cadeautip. Steeds meer mensen vragen voor hun verjaardag, pensionering of voor een andere feestelijke gebeurtenis, in plaats van cadeaus, een donatie voor een goed doel. Op die manier hebben wij als stichting ook al meerdere keren mooie bedragen gedoneerd gekregen. Misschien ook een idee om aan ons te denken als u een dergelijke optie overweegt. U vindt hier een korte flyer, die u kunt gebruiken als u een dergelijk verzoek doet aan uw vrienden en familie.

Nalatenschap. Naast donaties is er tenslotte nog de mogelijkheid van een nalatenschap aan de stichting. Er gaat geen erfbelasting af van deze nalatenschap, dus het volledige bedrag komt ten goede aan onze stichting. 

Hoe wordt uw geld besteed? Uw donatie is een gift aan een van onze projecten :
– project Microkredietfonds
– project Studietoelage
– project Muziek
– bijzondere projecten.

Van uw donatie komt 95% geheel ten goede aan de projecten. De overige 5% zijn administratie- en bankkosten. Wij doen een keer per jaar verslag over de besteding van uw geld, zie in Over ons-Financiƫn. In de blogs leest u de actuele nieuwtjes. In Projecten staat specifieke informatie over ieder project.

De stichting is een ANBI, een algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat uw donatie, afhankelijk van uw totaal aan donaties, aftrekbaar is van uw inkomstenbelasting.

U kunt uw donaties overmaken naar:
St. Toekomst Braziliaanse Jeugd
IBAN rekeningnummer NL64 INGB 0000 714146

Veel dank voor uw ondersteuning!!